Ontdek Tuin 15

Welkom in Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in typen huizen en bouwstijl. De stadswoningen en appartementen in Tuin 15 zijn in verkoop.

Tuin 15

Het appartementencomplex in Tuin 15 komt aan de Laan van Bovenduist. Dit is echt een fantastische plek om te wonen, direct bij het geplande Westelijkpark. Men is druk met de uitwerking ervan, maar de belofte is dat het een heerlijk groene en waterrijke plek wordt om te ontspannen. In het park komt een doorgaande fietsroute van het centrum van Amersfoort naar Vathorst-Noord. Bekijk onderstaand de ligging van het complex en de bijbehorende parkeerplaatsen. 

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Laakse Tuinen appartementen ai

Met aandacht ontworpen

Als je straks langs het complex aan de Laan van Bovenduist loopt, zie je allerlei leuke details. In de zijgevels komen mooie, staande ramen en in het metselwerk zijn allerlei verbijzonderingen aangebracht. En heb je al gezien dat de ramen in de entreehal vanaf de 2e verdieping achter de gevelsteen met opening liggen? Dit noemen ze een Braziliaans metselverband. Verder valt Tuin 15 op door de mooie gebogen vorm en vriendelijke uitstraling van het gebouw. Doordat de stadswoningen een voortuin en entree aan de straat hebben, is het gezellig levendig op straat.

Ervaar wonen in Laakse Tuinen

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.