Ontdek Tuin 16, fase 2

Welkom in Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in typen huizen en bouwstijl. De duurzame woningen (bouwnummers 47, 48, 49 & 51) van Tuin 16 fase 2 zijn nu in verkoop!

Tuin 16, fase 2

Alle woningen in Tuin 15 en 16 zijn duurzaam en comfortabel door de uitstekende isolatie en de nieuwste technieken. Heijmans blijft innoveren en daarom komen er in fase 2 van Tuin 16 ook een aantal woningen die op een vernieuwende, duurzame wijze gebouwd worden. Kies je voor een van de woningen, dan woon je straks aan een mooi, autovrij speelplantsoen en ligt je achtertuin lekker vrij. Achter de tuin is een parkeerhof met twee eigen plaatsen. Echt een heerlijke plek!

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Architectuur

Qua architectuur zijn de woningen gelijk aan de woningen van hetzelfde type in Tuin 15 en 16. Je hebt de keuze uit twee hoekwoningen met zij-aanbouw en twee tussenwoningen met opgaande gevel. De woningen hebben een woonkeuken aan de voorzijde en een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, drie slaapkamers en een vrij in te delen zolder met afgesloten techniekruimte en vliering. Alle vier hebben ze een heerlijke voor- en achtertuin met berging en achterom. De percelen van de hoekwoningen zijn extra groot en breed door de toevoeging van een zij-tuin. 

Duurzaam op alle fronten

Ten aanzien van de techniek is het leuk om te weten dat er een zonnedak aan de zuidwestzijde komt. Daarmee haal je een optimaal rendement. In de technische ruimte op zolder wordt een totaaltoestel geplaatst voor verwarming, topkoeling, balansventilatie met WTW en warm (tap)water. Verwarmen én koelen gebeurt met luchtverwarming en er is bijverwarming doormiddel van elektrische radiatoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in huis en daardoor een aangenaam klimaat bij warm én koud weer.

 

Bekijk de woningtypes →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.