Ontdek Tuin 16, fase 2

Welkom in Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in typen huizen en bouwstijl. De duurzame woningen (bouwnummers 47, 48, 49 & 51) van Tuin 16 fase 2 gaan donderdag 30 juni in verkoop.

Tuin 16, fase 2

Alle woningen in Tuin 15 en 16 zijn duurzaam en comfortabel door de uitstekende isolatie en de nieuwste technieken. Heijmans blijft innoveren en daarom komen er in fase 2 van Tuin 16 ook een aantal woningen die op een vernieuwende, duurzame wijze gebouwd worden. Kies je voor een van de woningen, dan woon je straks aan een mooi, autovrij speelplantsoen en ligt je achtertuin lekker vrij. Achter de tuin is een parkeerhof met twee eigen plaatsen. Echt een heerlijke plek!

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Architectuur

Qua architectuur zijn de woningen gelijk aan de woningen van hetzelfde type in Tuin 15 en 16. Je hebt de keuze uit twee hoekwoningen met zij-aanbouw en twee tussenwoningen met opgaande gevel. De woningen hebben een woonkeuken aan de voorzijde en een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, drie slaapkamers en een vrij in te delen zolder met afgesloten techniekruimte en vliering. Alle vier hebben ze een heerlijke voor- en achtertuin met berging en achterom. De percelen van de hoekwoningen zijn extra groot en breed door de toevoeging van een zij-tuin. 

Duurzaam op alle fronten

Ten aanzien van de techniek is het leuk om te weten dat er een zonnedak aan de zuidwestzijde komt. Daarmee haal je een optimaal rendement. In de technische ruimte op zolder wordt een totaaltoestel geplaatst voor verwarming, topkoeling, balansventilatie met WTW en warm (tap)water. Verwarmen én koelen gebeurt met luchtverwarming en er is bijverwarming doormiddel van elektrische radiatoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in huis en daardoor een aangenaam klimaat bij warm én koud weer.

 

Begint het beeld zich al te vormen en zie je jezelf hier al wonen? Meer informatie over de woningtypes volgt op donderdag 30 juni, vanaf de start verkoop. Bekijk dan de plattegronden van de woningen die we in Tuin 16, fase 2 aanbieden en maak je keuze.

Meld je hieronder aan voor de online start verkoop en ontvang een e-mail zodra de verkoop start.

Aanmeldformulier Start verkoop Tuin 16 fase 2
De verkoop start op donderdag 30 juni om 12.00 uur. Meld je aan en ontvang een reminder zodra de verkoop start en de inschrijving is geopend.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.