Tussenwoning Tuin 16

Venlolaan 21, Amersfoort

€ 570.000,- v.o.n.

 

Op zoek naar een duurzame nieuwbouwwoning, maar wil je niet wachten?

Kies je voor deze net opgeleverde woning, dan woon je binnenkort aan een mooi, autovrij speelplantsoen in een heerlijk huis met een voor- en achtertuin, berging en privéparkeerplaats op het achtergelegen parkeerhof.

Kenmerken

€ 570.000,- v.o.n.

 • Woonoppervlakte circa 139 m²
 • Kavel van circa 133 m²
 • Woningbreedte 5,70 m
 • Keuken aan straatzijde
 • Royale woonkamer met aanbouw
 • 3 slaapkamers
 • Incl. sanitair en wand- en vloerafwerking in badkamer en toilet
 • Vrij indeelbare 2e verdieping met dakkapel
 • Vliering voor extra bergruimte
 • Houten berging
 • 1 privéparkeerplaats
 • Voorbereiding voor laadpaal
 • Duurzame woning met zonnedak

Indeling

Je komt via het pad in de voortuin binnen in de hal, die toegang biedt tot de trap naar de bovenverdiepingen, de toiletruimte en de woonkamer met keuken en trapkast. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een uitbouw van 1.80 meter en een glazen pui met twee tuindeuren, waardoor er een mooie verbinding ontstaat met de achtertuin.

Op de eerste verdieping van deze woning bevinden zich drie comfortabele slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en ligbad, zodat je heerlijk kunt genieten van een ontspannen bad na een lange dag.

De zolderverdieping heeft een dakkapel en biedt de mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer. Er is een afgesloten techniekruimte en een vrij toegankelijke nis met wasmachineaansluiting. Met een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Techniek

Ten aanzien van de techniek is het leuk om te weten dat er een zonnedak aan de zuidwestzijde is. Daarmee behaal je een optimaal rendement. In de technische ruimte op zolder is een totaaltoestel geplaatst voor verwarming, topkoeling, balansventilatie met WTW en warm (tap)water. Verwarmen én koelen gebeurt met luchtverwarming en er is bijverwarming doormiddel van elektrische radiatoren.

Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in huis en daardoor een aangenaam klimaat bij warm én koud weer. Wil je meer weten over de duurzame bouwmethode, bekijk dan de HSB-flyer onder downloads, waarin we je meenemen in het bouwen met hout.

Laakse Tuinen in Amersfoort Vathorst

Laakse Tuinen is een wijk waar groen in het straatbeeld centraal staat.

Voortuinen, hagen, bomen en plantsoenen zorgen voor een rustige en groene uitstraling.

De wijk krijgt binnenkort zelfs een stadspark. Stel je voor hoe je hier straks lekker kunt wandelen, joggen of picknicken.

De bruisende stad Amersfoort is per fiets goed bereikbaar en in de directe omgeving vind je diverse voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer.

Amersfoort biedt ook een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten. Met goede verbindingen naar de omliggende snelwegen, kun je gemakkelijk genieten van alles wat de regio te bieden heeft.

Deze nieuwbouwwoning in Laakse Tuinen biedt een geweldige kans op een prachtig nieuwbouwhuis in een groene en bloeiende wijk!

Plattegrond

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

De woning in beeld

(klik op de afbeeldingen)

Downloads

Interesse in deze woning? 

Neem contact op met Beumer Woonvast voor meer informatie.

Beumer Woonvast

Stadsring 139
3817 BA Amersfoort
033-422 10 10
[email protected]